Οι ...κάθετες του "μικρού μάγου"

Μπουονανότε: «Ευτυχία για το γκολ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν ήταν φιλικό, τι κι αν έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας χωρίς κόσμο, ο Ντιέγκο Μπουονανότε φρόντισε και πάλι να “μαγέψει” όσους είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν στο (κεκλεισμένων των θυρών) ματς που έγινε στα Σπάτα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός από το γεγονός ότι σκόραρε ξανά, έστω κι από το σημείο του πέναλτι, η γενικότερη παρουσία του στην αναμέτρηση άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Δέλλα και τους συνεργάτες του.

Έκανε συνεχώς κινήσεις προς τη μεσαία γραμμή, βοηθούσε ανασταλτικά, ενώ είχε μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Αυτό όμως που …τρέλανε τους παρευρισκόμενους στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου ήταν οι κάθετες πάσες του. Ο Μπουονανότε προσπάθησε αρκετές φορές να βγάλει σε θέση βολής τόσο τον Κρισάντους (τις περισσότερες), όσο και άλλους συμπαίκτες του, αλλά δεν το εκμεταλλεύθηκαν. Απέδειξε όμως για μια ακόμα φορά ότι στη μέρα του μπορεί να κάνει …μαγικά στην επίθεση και με την τεχνική του κατάρτιση να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Το σημαντικό είναι ότι λίγες μέρες πριν το ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Δέλλας έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση για την αγωνιστική κατάσταση του “μικρού μάγου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X