Εκτός ο Γκάλο, αποφόρτιση για Βράνιες

Εκτός ο Γκάλο, αποφόρτιση για Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οστική θλάση στο δάκτυλο του δεξιού ποδιού του Ροντρίγκο Γκάλο δεν έχει υποχωρήσει και έτσι και σήμερα, ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί εδώ και μέρες, κάνοντας και ατομικό πρόγραμμα. Με τα παραπάνω δεδομένα, να τον θέτουν εκτός μάχης και για το ματς με τη Λάρισα την Κυριακή. Καθώς ο Γκάλο δυσκολεύεται ακόμα και να φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια, από το χτύπημα που κουβαλά από το ματς με τον Ηρακλή.

Εκτός προγράμματος της σημερινής προπόνησης πάντως, έμεινε και ο Ογκνιέν Βράνιες. Καθώς κρίθηκε απαραίτητο ο Βόσνιος στόπερ να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποφόρτισης, μιας και εδώ και καιρό βρίσκεται στα… κόκκινα. Αυτό, θα συμβεί πιθανότατα και αύριο, όμως ο Βράνιες την Κυριακή θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Με το αν θα αγωνιστεί ή όχι, δεδομένης και της επιστροφής του Μιχάλη Μπακάκη από τιμωρία, να είναι καθαρά στο χέρι του Ισπανού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκανε σήμερα και ο Μανουέλ Ντίας, που ακόμα ταλαιπωρείται από θλάση. Με όλους τους υπόλοιπους παίκτες, πλην Πατίτο φυσικά, να γυμνάζονται κανονικά. Και την προετοιμασία για τη Λάρισα, να συνεχίζεται αύριο, με πρωινή προπόνηση που ορίστηκε για τις 10:30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X