Έφηβοι... μάγκες! (ΦΩΤΟ)

Έφηβοι... μάγκες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του κλειστού Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς επικράτησε του Περιστερίου, για το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑ με 69-66. Μεγάλη εμφάνιση από Μωραϊτη, Γκουαλτιέρι και Χατζηδάκη, που ηγήθηκαν της προσπάθειας της Βασίλισσας.

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ υποδέχτηκε το Περιστέρι και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με 69-66, σε ένα παιχνίδι που «έλαμψε» για μία ακόμα φορά το άστρο του Δημήτρη Μωραϊτη. Ο νεαρός άσος της Βασίλισσας σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ είχε και την καθοριστική ασίστ για τον Πρόφκα, ο οποίος με lay up έγραψε το τελικό 69-66, 7 δεύτερα πριν από το τέλος. Στην τελευταία φάση, μάλιστα, η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα και το Περιστέρι αστόχησε σε τρίποντο.

Πέραν του Μωραϊτη, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γκουαλτιέρι και Χατζηδάκης, που μέτρησαν 18 και 15 πόντους, αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 14-13, 34-32, 52-49, 69-66.

ΑΕΚ (Τσεπέλης): Βάση, Μωραΐτης 20 (3), Γκουαλτιέρι 18 (4), Καπερώνης, Στεργίου 5, Ρούσσης, Κόλτηρης 8 (2), Χρήστου 1, Πρόφκα 2, Βιτζηλαίος, Χατζηδάκης 15, Τσιαντούλας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X