Αντε πιάστε τον

Αντε πιάστε τον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν να μην πάρει κεφάλι. Τώρα που έκανε τη μεγάλη ανατροπή και έφτασε στην κορυφή, δείχνει ασταμάτητος. Ο Καπετανάκος πέρασε χθες μαζί με τη Λέστερ του Ρανιέρι από το Μάντσεστερ και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή, εκμεταλλευόμενος και τη νέα γκέλα του Καπίρη. Επιτυχίες, με πλούσια ποσοστά άνω του 2, από Τσίλη και Βογιατζάκη, η γνωστή τραγωδία του Καζαντζόγλου. Δείτε τις προτάσεις της Κυριακής, μέσα από τη στοιχηματική πλατφόρμα της Interwetten, με πλούσιες προσφορές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ 2 (1,90)
Η Βερόνα μας έχει αφήσει χρόνους, η Ιντερ στοχεύει στο σεντόνι, αν δεν πάρει τώρα το διπλό, δεν θα το πάρει ποτέ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΡΟΜΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Over 2,5 (1,75)
Δέχεται εύκολα γκολ η Σαμπ, ενώ η Ρόμα θελει να… ξεσπάσει κάπου μετά από διαδοχικές απώλειες. 2-1, 3-0, κάπως έτσι το φαντάζομαι.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ ημίχρονο Χ (1.85)

Η ΑΕΚ θα μπει πολύ προσεχτικά ελέω των απουσιών της αν και συνήθως σκοράρει στα πρώτα ημίχρονα. Το ματς είναι δύσκολο, αλλά και ο Ατρόμητος θα… φοβηθεί το πρώτο 45λεπτο καθώς και ο βαθμός είναι χρυσάφι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 2 (3,80)

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 120 λεπτά παιχνιδιού την προηγούμενη Πέμπτη, είναι κουρασμένοι και απογοητευμένοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο τους μακριά από την έδρα τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 (2,05)

Ο Ηρακλής δεν έχει περιθώρια για νέα αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εκτός έδρας δεν δείχνει τόσο δυνατός όσο στους Ζωσιμάδες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 83,1
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 79,65
3.ΤΣΙΛΗΣ 64,85
4.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 62,54
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 32,42
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X