Το μόνιμο σημείο... κατάρρευσης

Το μόνιμο σημείο... κατάρρευσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενικώς ισχύει το σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Όταν κάτι συμβαίνει επί σταθερής βάσης, τότε προφανώς και δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Και στην ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός, πως έχει ένα μόνιμο χρονικό σημείο μέσα στα παιχνίδια της, μετά το οποίο έρχεται η αγωνιστική… κατάρρευση. Είναι το 70ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι “κιτρινόμαυροι” βγάζουν μια τεράστια αδυναμία να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό πως τα πέντε από τα έξι τελευταία γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ, ήταν μετά το 70′, ενώ το έκτο ήταν στο… 68′.

Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δέχθηκε το γκολ στο 94′, με τον Ατρόμητο δέχθηκε δυο τέρματα στο 71′ και το 75′, στο ματς κυπέλλου με την Καρδίτσα το 2-1 έγινε στο 68′ και το 2-2 στο 76′ και χθες με την Κέρκυρα η ισοφάριση σε 1-1 έγινε στο 73′. Τι σημαίνει αυτή η σύμπτωση που δεν μπορεί να είναι σύμπτωση; Μα το προφανές. Πως η δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι στο κομμάτι και της φυσικής κατάστασης, είναι άκρως προβληματική. Και αυτό είναι ένα από τα πολλά λάθη, τα οποία πληρώνει η ΑΕΚ και μάλιστα ακριβά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X