Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το enwsi.gr αποκαλύπτει: Η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 25 εκατ. ευρώ για το γήπεδο

Το enwsi.gr αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλισμένο ποσό που υπερβαίνει το ¼ του συνολικού κόστους του έργου και είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει έργα με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας μέσα στον Οκτώβριο

19

gipedo62Στις εποχές που διανύουμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε επένδυση που επιχειρείται στη χώρα αφορά τα χρήματα. Τα λεφτά αποτελούν την κινητήριο δύναμη όλων των εξελίξεων και έχουν τεράστια δύναμη. Γι’ αυτό και έχει τεράστια σημασία η πληροφορία που αποκαλύπτει το enwsi.gr για το πλάνο χρηματοδότησης του νέου γηπέδου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ήδη η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει ποσό 25 εκατ. ευρώ για το ξεκίνημα.

Ποσό ιδιαίτερα σημαντικό εάν συνυπολογίσει κάποιος πως το συνολικό κόστος του έργου προϋπολογίζεται σε 80 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Κάτι που απλά σημαίνει, πως η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλισμένο ποσό μεγαλύτερου του ¼ του συνολικού κόστους της υπόθεσης. Και αυτό πιστοποιεί την τεράστια δυναμική που έχει η Ενωση και τη δυνατότητα να ξεκινήσει έργα άμεσα με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας.

Η χθεσινή σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Μελισσανίδη στον Πειραιά, επιβεβαίωσαν πως τα πράγματα είναι σε τελικό στάδιο. Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει όσα απαιτούνται για την κατασκευή του εργοταξίου που θα λειτουργεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και περιμένει ως το τέλος του μήνα την έγκριση της άδειας ώστε να ξεκινήσει εργασίες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα