Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ξεκάθαρη θέση της ΑΕΚ στα σενάρια για την ευρωπαϊκή συμμετοχή

Νέα σενάρια που επιχειρούν να δημιουργήσουν σύγχυση αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, διακινούνται μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων ομάδων της Λίγκας

0

Νέα σενάρια που επιχειρούν να δημιουργήσουν σύγχυση αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, διακινούνται μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων ομάδων της Λίγκας. Υπήρξε μάλιστα και σχετικό δημοσίευμα του Goal, στο οποίο αναφέρεται πως Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αρχίσει να… ψάχνονται για το ενδεχόμενο η ΟΥΕΦΑ ανάψει «κόκκινο» στην ΑΕΚ, λόγω του προ τριών ετών οικειοθελούς υποβιβασμού της.
Από την πλευρά της ΑΕΚ, η απάντηση ήταν ρητή και κατηγορηματική. Όπως τονίστηκε με βάση τις περυσινές, αλλά και τις φετινές επαφές της Ενωσης με την ΟΥΕΦΑ, το συγκεκριμένο θέμα αφορά όνειρα θερινής νυκτός και εντελώς ανύπαρκτα σενάρια. Αν και δεν μπορεί ακόμα να προδικαστεί τίποτα για την φετινή αδειοδότηση, αποτελεί πρόκριμα πως η περυσινή δόθηκε έπειτα από αγαστή συνεργασία της ΑΕΚ με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Όπως επεσήμαναν στην ΑΕΚ, δεν έχει αλλάξει τίποτα φέτος ως προς τη στάση και τη θέση της ΟΥΕΦΑ.
Είναι μάλιστα ενδεικτικό, πως στην περυσινή περίοδο είχε υπάρξει θετική γνωμοδότηση της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΑΕΚ. Και αν πήρε πέρυσι αδειοδότηση η ΑΕΚ, δεν εχει αλλάξει τίποτα για να μην πάρει και φέτος. Ετσι, όση σπέκουλα και αν διακινείται και επιχειρεί να περιπλέξει την κατάσταση, το ευρωπαϊκό μέλλον και η προοπτική της ΑΕΚ είναι εξασφαλισμένα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα