Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βράζουν στην Σερβία για το χέρι-δώρο του Ζαντέρ στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Οι φίλοι του Αστέρα είναι έξαλλοι με το πέναλτι του Ζάντερ

3

Έξαλλοι είναι οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα για τον τρόπο με τον οποίο έχασαν την πρόκριση στο Europa League. Τα MME της Σερβίας αποκαλούν «ανόητο» το χέρι του Ζαντέρ σε μια «απρόσεκτη και ακατανόητη απόφαση του Βραζιλιάνου αμυντικού». Στο χαμένο πέναλτι του Τομανέ και στο χέρι-δώρο του Ζάντερ στέκονται οι Σέρβοι στην ανάλυση του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό γράφοντας πως ήταν οι δύο παίκτες που… καταδίκασαν την ομάδα του Βελιγραδίου.

Zurnal: «Πόσο σκληρό ακούγεται: ο Τομανέ και ο Ζάντερ απέκλεισαν τον Ερυθρό Αστέρα από την Ευρώπη» είναι ο τίτλος, ενώ στο άρθρο γίνεται λόγος για ηλιθιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε το χέρι που οδήγησε στο πέναλτι του 87ου λεπτού.

Βlic: «Ο Ζάντερ και ο Τομανέ καταδίκασαν τον Αστέρα – Τα πέναλτι στην Αθήνα έβαλαν τέλος στο ανοιξιάτικο, ευρωπαϊκό όνειρο». Στην ανάλυση του αγώνα αναφέρεται πως το χέρι του Βραζιλιάνου ήταν ακούσιο.

Νovosti: «Ο Αστέρας τιμωρήθηκε: ο Τομανέ και ο Ζάντερ τελείωσαν το ευρωπαϊκό όνειρο στην Αθήνα» γράφει η ιστοσελίδα σημειώνοντας πως η ενέργεια του Βραζιλιάνου στο πέναλτι ήταν απρόσεκτη και ακατανόητη.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα