Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βούρος στο Enwsi.gr: «Τεράστια τιμή για εμένα να εγκαινιάσω την “Αγιά Σοφιά” ως Δήμαρχος»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας βρέθηκε στις εκλογέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μίλησε στο Enwsi.gr

0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος έδωσε το παρόν στις εκλογές της Μάνας ΑΕΚ και μίλησε στο enwsi.gr. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πολιτών Πολιτείας” αναφέρθηκε στα πλάνα του για τον Δήμο, στην σημασία που έχουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την περιοχή, την υπογειοποίηση και φυσικά, το ενδεχόμενο να εγκαινιάσει εκείνος την “Αγιά Σοφιά” ως Δήμαρχος.

Για τα πλάνα του σχετικά με τον Δήμο:

«Μιλάμε για τα αυτονόητα που πρέπει να έχει ένας Δήμος. Θα δούμε καλύτερες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ένα όμορφο προάστιο της Αθήνας που έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει προάστιο – πρότυπο.

Για την υπογειοποίηση:

«Σαφώς έχω ενημέρωση για την υπογειοποίηση. Έχει προγραμματιστεί μια ημερίδα με ομιλητή τον κύριο Ανδριόπουλο, τον project manager της “Αγιάς Σοφιάς”. Μετά από αυτή την ημερίδα θα βγάλουμε ένα φυλλάδιο για τους κατοίκους της περιοχής που θα αναλύει τα οφέλη που απορρέουν από όλη αυτή τη κατασκευή, όλο αυτό το οικοδόμημα, του γηπέδου τη ΑΕΚ. Μέρος αυτού του οικοδομήματος είναι φυσικά και η υπογειοποίηση»

Για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής:

«Συζητάμε για το αυτονόητο, για έναν πυρήνα, για μια μήτρα που γεννάει δραστηριότητες. Γεννάει πολιτισμό με τα τμήματα που διατηρεί, έχει άμεση και αμφίδρομη σχέση με το γήπεδο, με τον Δήμο, οπότε μιλάμε για μια πολύ σημαντική μέρα, προκειμένου το επόμενο διοικητικό συμβούλιο να συγκεντρώσει αυτές τις αρμοδιότητες, που θα μπορέσει να διακτινίσει το μεγαλείο της ΑΕΚ».

Για το αν θα είναι υπερήφανος που μπορεί να είναι ο Δήμαρχος που θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

«Θα είναι τεράστια τιμή και βεβαίως ευθύνη για μένα. Με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, με ένα ψηφοδέλτιο που είναι το καλύτερο και με τους κατάλληλους ανθρώπους να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε βάλει στο πρόγραμμα μας.»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα