Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βούρος: «Προχωράνε όλα τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη

6

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος μίλησε μετά τη συνάντηση στη Περιφέρεια Αττικής για τα σνοδά έργα της «Αγιάς Σοφιάς» που… τρέχουν. Ο Γιάννης Βούρος τόνισε πως υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να γίνουν ενώ, υπογράμμισε αρκετές φορές πως δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο στη σημερινή συνάντηση και δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση ανάμεσα σε Δήμο, Περιφέρεια και ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βούρος:

«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο στη συνάντηση που έγινε σήμερα. Το έργο προχωράει κανονικά, όπως τόνισαν και οι προλαλήσαντες. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως υπάρχουν κάποια έργα που θα αρχίσουν άμεσα και είναι ένα σκαλοπάτι προκειμένου να δούμε ολοκληρωμένο το έργο που έχει ήδη δρομολογηθεί, η «Αγιά Σοφιά» δηλαδή. Αυτά που μεταφράζονται στη κοινή γνώμη ως σκοτεινά σημεία της υπόθεσης και κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου ή ΑΕΚ, δεν υφίστανται. Πρέπει να τονιστεί αυτό. Το έργο προχωράει με τους καλύτερους ρυθμούς!»

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Βούρος:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα