Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βούρος: «Μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων πρόσβαλε τη μνήμη των πεσόντων»

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας μέσω της παράταξής του αναφέρθηκε στο κωμικό χθεσινό γεγονός

8

Κακή εντύπωση προκάλεσε μία ομάδα κοριτσιών που μπήκε ανάμεσα στην παρέλαση που γινόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος μέσω την παράταξή του έκανε δήλωση και τόνισε πως η συγκεκριμένη ομάδα πρόσβαλε τη μνήμη των πεσόντων του ’40 και σχολίασε πως έχει ξεκινήσει η ταυτοποίηση για να βρεθούν τα νεαρά κορίτσια.

Αναλυτικά η δήλωση: 

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία – Γιάννης Βούρος.

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα