Τελευταία Νέα

Τζιουμάκας: «Η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες και θα το δείξει»

Ο Γιώργος Τζιουμάκας μίλησε για τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή

O διαγώνιος της ΑΕΚ Γιώργος Τζουμάκας που πριν τον αγώνα έβγαλε φωτογραφία αγκαλιά με τον αδελφό του Στέλιο του Ηρακλή στην πρώτη εμφύλια μονομαχία τους κι ενώ η μητέρα τους Λίτσα ήταν στην κερκίδα μίλησε για τον αγώνα

Ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Το παλέψαμε πολύ παρότι ορισμένες φορές δεν είχαμε το ρυθμό που θα θέλαμε. Νικήσαμε μία έμπειρη ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και όταν η υποδοχή ανέβηκε μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε. Η ΑΕΚ έχει δυνατότητες και θα τις δείξει στη συνέχεια. Πρώτη φορά έπαιξα αντίπαλος με τον εαυτό μου αλλά και κόντρα στον Ηρακλή. Ηταν ένας ξεχωριστός αγώνας για μένα απέναντι σε αγαπητά μου πρόσωπα».

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Χάσαμε στις λεπτομέριες. Το καθοριστικό ήταν το 4ο σετ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις που έκριναν τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τρίποντο αλλά τελικά χάσαμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, οι αγώνες έχουν πίεση είναι απρόβλεπτοι και έχουν πολλές εναλλαγές. Εάν βοηθήσουν και άλλοι παράγοντες το πρωτάθλημα μπορεί να ανέβει κι άλλο σε όλα τα επίπεδα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *