Πένθος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, έχασε τη σύζυγό του

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, θρηνεί τον χαμό της συζύγου του

 

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και της εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, θρηνεί την απώλεια της συζύγου του και μητέρας του 18χρονου γιου του, Χαράλαμπου.  Η Νικολέτα Αρβανίτη έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός η Ομοσπονδία βόλεϊ και ο ΠΑΣΑΠ εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για την οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας βόλεϊ:

«Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη  βαθιά του οδύνη  για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών  Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του  αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού  συμμετέχει στο βαρύ  πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

«Σύσσωμος ο ΠΑΣΑΠ εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρα του αθλητή, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *