«Όχι αποφάσεις εν βρασμώ»

Η νέα ήττα από τον Ηλυσιακό έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ που βλέπει την πρώτη θέση να απομακρύνεται

 

Η νέα ήττα από τον Ηλυσιακό έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία έχασε κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για την «Ένωση» γεγονός που δείχνει πως η υπόθεση άνοδος μόνο εύκολη δεν θα είναι. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έχει προβληματίσει με τις τελευταίες εμφανίσεις και χρειάζεται να ανασυγκροτηθεί άμεσα για να μην μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες. Η εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό απογοήτευσε και τους ανθρώπους του τμήματος οι οποίοι ωστόσο δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν βρασμώ. Μετά τον αγώνα του Σαββάτου διοίκηση και ομάδα δείπνησαν μαζί σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί το κλίμα και φυσικά να αναζητηθούν τα αίτια της νέας αποτυχίας. Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή, Γιώργο Σαμαρά και περιμένει πως το επόμενο διάστημα θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετές αθλήτριες που δεν έχουν προσδώσει τα αναμενόμενα στην ομάδα με αποτέλεσμα ο προπονητής να ρίχνει αρκετές φορές στην «μάχη» τις μικρές που προορίζονται για δεύτερες λύσεις.

Σε πολλές περιπτώσεις η ομάδα δείχνει να περιορίζεται στο παιχνίδι της με την Μαρία Οικονομίδου να είναι μακράν η καλύτερη..

Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο όμως χρειάζεται όλες να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται και φυσικά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *