Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας αρνήθηκε να δώσει το κλειστό στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Αρνητική απάντηση του Ιωνικού στην ΑΕΚ για την χρήση του κλειστού από την ανδρική ομάδα βόλει

3 0

Παρά το καλό κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η προ ημερών συνάντηση της Ερασιτεχνικής με τους ανθρώπους του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για την χρήση του κλειστού ως έδρα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η απάντηση που ήρθε σήμερα ήταν και πάλι αρνητική.

Σε συμβούλιο που πραγματοποίησε η τοπική ομάδα αποφάσισε πως δεν έχει διαθέσιμες ώρες για να “φιλοξενήσει” το “κιτρινόμαυρο” τμήμα, απαντώντας έτσι αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ. Μια κίνηση που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του “Δικεφάλου” που θεωρούν πως αν όντως υπήρχε κοινή διάθεση θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση με τις ώρες για να μπορέσει να αγωνιστεί και η ΑΕΚ. Για μια ακόμη φορά ο Ιωνικός γυρνάει την πλάτη στην ΑΕΚ, στο “αδελφό” όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, σωματείο. Στόχος της ΑΕΚ ήταν η ομάδα να βρίσκεται φέτος όσο πιο κοντά γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και το κλειστό του Ιωνικού θα ήταν μια εξαιρετική λύση, ωστόσο φαίνεται πως για μια ακόμη φορά πως η “Ένωση” πρέπει να μάθει να ζει έχοντας της όλους απέναντι της.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω την απάντηση του Ιωνικού στην ΑΕΚ την οποία εξασφάλισε το enwsi.gr

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα