Τελευταία Νέα

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ.

18Το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας μπορεί και πάλι να φιλοξενεί κανονικά αγώνες μιας και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με τον φωτισμό. Ετσι και η ΑΕΚ μπορεί να αγωνιστεί κανονικά εκεί για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Μάλιστα η Δημοτική Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με ανακοίνωση της επισημαίνει: «Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 με επιτυχία η αποκατάσταση των λαμπτήρων οροφής στο Κλειστό Γυμναστήριο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ.

Μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής αρχής, η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού και οι ηλεκτρολόγοι του τμήματος ηλεκτροφωτισμού τοποθέτησαν χθες με ειδικό μηχάνημα ανύψωσης 5 καινούριους προβολής οροφής στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου της ομάδας χάντμπολ που ήταν προγραμματισμένος για την ίδια μέρα.»

Δείτε επίσης

Αρχόντης: «Η ΑΕΚ θα δηλώσει συμμετοχή στο ανδρικό βόλεϊ»

Ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ της ΑΕΚ, Λευτέρης Αρχόντης επιβεβαίωσε στην «Ώρα» πως το ανδρικό βόλεϊ θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην Α2 ή την Preleague