Τελευταία Νέα

Ο Αλεξίου στην πρώτη της ΑΕΚ μίλησε στους αθλητές

Ο Αλέξης Αλεξιού στην πρώτη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μίλησε στους αθλητές της

volleyΗ ΑΕΚ μπήκε στο στίβο του Ζηρινείου αφού πρώτα μίλησε στο τμήμα ο έφορος της ομάδας κος Γιάννης Μιχαλόπουλος και η μάνατζερ της ομάδας Πόλα Κότσου.

Στόχος της σημερινής ΑΕΚ είναι ουσιαστικά να δημιουργηθούν δύο ομάδες, η τωρινή η οποία θα αγωνίζεται στο γήπεδο και η ομάδα των παικτών που αγωνίστηκαν στο παρελθόν τους οποίους η νέα διοίκηση της ομάδας έχει σκοπό με διακανονισμούς να εξοφλήσει σιγά σιγά από τα μέσα της σεζόν.

Σειρά πήρε ο προπονητής κ. Νίκος Μπουτσουρής για να μπουν στη συνέχεια σε ρυθμούς προπόνησης οι παίκτες. Απουσιάσαν από την προπόνηση οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης που έχουν υποχρεώσεις στο μπιτς βόλεϊ. Λίγο καθυστερημένος ήρθε ο Χριστόφορος Χριστοφίδης που είναι το τελευταίο απόκτημα με τον οποίο έκλεισε και το ρόστερ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο και διατάσεις, οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση αλλά ήταν «έχυσαν πολύ ιδρώτα» καθως εκτός του ότι έπρεπε να τρέξουν αρκετά μετά από πολύ καιρό αδράνειας, η υψηλή θερμοκρασία σήμερα ήταν ένα ακόμα μείον.

Στο τέλος της προπόνησης ήρθε κι ο Αλέξης Αλεξίου για να μιλήσει στους παίκτες και το τεχνικό προσωπικό.

Για πέντε ημέρες η ομάδα θα βρίσκεται στο Ζηρίνειο με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης ενώ την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα πάει στο ΜΕΤΣ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Συνεχίζεται η αναζήτηση της έδρας.

Έχουν «κλειστεί» φιλικά με τη Ροδίων Άθλησις 25-27 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο ενώ θα συμμετάσχει η ομάδα και στο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Νέα Ερυθραία από τον Πανερυθραϊκό.

Πηγή: greekvolley

Δείτε επίσης

Αρχόντης: «Η ΑΕΚ θα δηλώσει συμμετοχή στο ανδρικό βόλεϊ»

Ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ της ΑΕΚ, Λευτέρης Αρχόντης επιβεβαίωσε στην «Ώρα» πως το ανδρικό βόλεϊ θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην Α2 ή την Preleague