Ήττα – καμπανάκι για τα κορίτσια της ΑΕΚ

Θεωρητικά μια ήττα της ΑΕΚ από το Μαρκόπουλο, έστω και σε φιλικό επίπεδο αποτελεί έκπληξη. Η γυναικεία ομάδα της Ένωσης έχασε με 3-1 χθες το βράδυ και έδειξε ότι υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν στην πορεία των ημερών, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στις 17 Οκτωβρίου.

Είναι αλήθεια πάντως ότι υπάρχει άλλοθι και δικαιολογίες για την ομάδα, αφού και πάλι απουσίασαν δύο σημαντικά στελέχη της. Ο λόγος για τη Σοφία Κοσμά και τη Μαρία Λαμπρινίδου. Αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.  Έτσι η ΑΕΚ αγωνίστηκε με κεντρικές της Τοντάι και Καββαθά και ακραίες της Αργυροπούλου και Ιβάνοβα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στα σετ 1-0 αλλά η ομάδα του Ιβάνοβιτς αντέδρασε και κατάφερε να κερδίσει τα τρία επόμενα και συνάμα τη νίκη.

Τα σετ: 18-25, 25-21, 27-25, 25-20

ΑΟΜ (Ιβάνοβιτς): Βαρουδάκη, Λιάγκη, Τσιάκουλα, Δικαιούλια, Αλεξάκου, Βάσκεζ, Κοκίου (λ) / Μολδοβανίδη, Σιρίνινα, Νικολογιάννη, Καρακάση

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Κωνσταντινίδου, Αργυροπούλου, Ιβάνοβα, Τοντάι, Καββαθά, Τσοχατζή, Μπέλια, Κακουράτου (λ).

Δείτε επίσης

Το πρόγραμμα των δοκιμαστικών ανοιχτών προπονήσεων των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου

One comment

  1. Αλίμονο , αν η ΑΕΚ στηρίζεται μόνο σε δύο αθλήτριες .
    Η ομάδα εχθές ήταν ένα σκορποχώρι , χωρίς υποδοχή και άμυνα στην πίσω ζώνη , ότι πέρναγε από το ανύπαρκτο μπλόκ έγραφε πόντο υπέρ του Μαρκόπουλο .
    Ιβάνοβα και Αργυροπούλου ωσεί παρούσες, χωρίς υποδοχή και δίχως επιτυχημένες προσπάθειες στην επίθεση .Την Καββαθά για πρώτη φορά την είδα με τόσα πολλά λάθη στο παιχνίδι της.
    Από το ναυάγιο της ΑΕΚ πάλι ξεχώρισε η μικρή Τοντάϊ.
    Το Μαρκόπουλο είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη με πολύ καλή άμυνα στην πίσω ζώνη και με αλληλοκάλυψη .Αν συνεχίσει έτσι και στο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τους αντίπαλους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *