Γιακουμή στο enwsi.gr: «Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ΑΕΚ, νωρίς να βάλουμε στόχους»

giakoumi Γιακουμή ΑΕΚΛίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας της με την ΑΕΚ, η Δήμητρα Γιακουμή μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την δύσκολη απόφαση που πήρε να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Η έμπειρη αθλήτρια της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι πλέον άπαντες πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, σε μια δύσκολη χρονιά που έρχεται.

«Υπήρχε αβεβαιότητα, ακούστηκε ότι η ομάδα πάει για διάλυση. Έβλεπα ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να την κρατήσουν ζωντανή. Τώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια δυσχερή θέση, πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια. Με καλές κινήσεις που θα γίνουν από την ομάδα, ώστε να αντικατασταθούν οι αθλήτριες που έφυγαν, ευελπιστώ ότι θα φτιάξουμε καλό σύνολο που θα μας αποφέρει καλή πορεία στο πρωτάθλημα«.

Η Γιακουμή που θα έχει τον δύσκολο ρόλο να βοηθήσει τα μέγιστα τις νεαρές αθλήτριες που θα έρθουν στον σύλογο, ξεκαθάρισε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να οριοθετηθούν οι στόχοι του τμήματος, από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία του ρόστερ.

«Στην παρούσα φάση ήθελα  να στηρίξω αυτή την προσπάθεια, στην δύσκολη φάση που περνάει το τμήμα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που το αγαπάνε να το στηρίξουν, όπως  και ο κόσμος της ΑΕΚ. Ευελπιστώ να έχουμε καλή πορεία που θα έρθει μέσα από την δουλειά. Είναι νωρίς ακόμα για να βάλουμε στόχους. Είναι νωρίς  για να πούμε κάτι. Να έρθουν και άλλα κορίτσια, να έχουν διάθεση και όρεξη, για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Στόχος μας είναι να ήμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη σεζόν. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ διεκδικεί τίτλους. Διαφορετικός ο ρόλος στον οποίο θα πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε για το καλύτερο. Όλες οι αθλήτριες που θα ανήκουμε στην οικογένεια της ομάδας. Πρέπει να έχουμε καλό οικογενειακό κλίμα και να σταθούμε αντάξιες των περιστάσεων. Το γνωρίζω ότι είναι η μεγαλύτερη και η πιο έμπειρη στην ομάδα. Θα συμβάλω τα μέγιστα για να βοηθήσω τις συμπαίκτριες μου«.

Το κεφάλαιο κόσμος είναι μεγάλο για την ΑΕΚ, κάτι που το διαπίστωσε η Γιακουμή την περυσινή σεζόν.

«Έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα μας στις χαρές και στις  δυσκολίες. Μεγάλη βοήθεια για μας. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Παλιότερα όταν ήσουν στην ΑΕΚ  έλεγες πάω να πρωταγωνιστήσω. Όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε τι δυναμική θα έχουμε. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα και δεν ξέρουμε την ομάδα. Ευελπιστούμε ότι με την προσπάθεια του Χρήστου να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια και νέα κορίτσια. Χαίρομαι που η ΑΕΚ με εμπιστεύεται για την αυτή την νέα προσπάθεια. Χρειάζεται όλοι μαζί να παλέψουμε για έναν κοινό στόχο«.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

Δείτε επίσης

Ασταμάτητη προς την άνοδο η ΑΕΚ -Νίκησε 3-0 σετ και την Άρτεμις

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέρασε και από τον Κορυδαλλό επικρατώντας της Άρτεμις με 3-0 σετ για την 10η αγωνιστική της Preleague