Φουλ των …κεντρικών παρά την ήττα

AEK - Olympiacos volley gynaikwn (4)Ο Μανώλης Ρουμελιώτης προσπάθησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έπαιζε χθες ένα ντέρμπι. Σε ένα ακόμα ματς πάντως και παρά την ήττα, η Δήμητρα Γιακουμή είχε εξαιρετικά στατιστικά, έχοντας κάνει «γεμάτο» ματς.

Η αρχηγός της Ένωσης είχε 10/12 επιθέσεις καθώς και ένα μπλοκ.Η Γιακουμή σε πολλές στιγμές του αγώνα, προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των συμπαικτριών της, όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε ασφαλές προβάδισμα στα σετ. Στις περισσότερες προσπάθειες της, πήρε «παραμάζωμα» τις αντιπάλους της, οι οποίες δεν είχαν τρόπο να την σταματήσουν.

Από κοντά και η Νικούλη, που στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε μεγάλη διάθεση. Μάλιστα τελείωσε εξαιρετικά μια δύσκολη φάση, όπου και χριεάστηκε σε πρώτο χρόνο να κάνει πλασέ για να αποφύγει το διπλο μπλοκ, παίρνοντας πόντο. Είχε συνολικά τρεις στις τέσσερις επιθετικές προσπάθειες, αλλά και ένα μπλοκ, αλλά αντικαταστάθηκε νωρίς και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους ίδιους καλούς ρυθμούς.

Οι δύο κεντρικές και πιο έμπειρες αθλήτριες της ομάδας ήταν και πάλι σε καλή μέρα, αλλά φυσικά αυτό δεν έφτανε για να κερδίσει η ΑΕΚ μια σαφώς καλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

Δείτε επίσης

Ασταμάτητη προς την άνοδο η ΑΕΚ -Νίκησε 3-0 σετ και την Άρτεμις

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέρασε και από τον Κορυδαλλό επικρατώντας της Άρτεμις με 3-0 σετ για την 10η αγωνιστική της Preleague