Τελευταία Νέα

Επιστρέφει το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr η διοίκηση της Ερασιτεχνικής θέλει να κατεβάσει τη νέα χρονιά το ανδρικό βόλεϊ στην Α2 ή Preleague

Η ΑΕΚ πήρε φέτος μια συνειδητή και δύσκολη απόφαση να μην κατεβάσει το ανδρικό βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Volleyleague, εκφράζοντας με επιχειρήματα την αντίθεση της με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο βόλεϊ στη χώρα μας γενικότερα. Η εξέλιξη της χρονιάς και η εικόνα της Volleyleague δικαίωσε απόλυτα τις θέσεις της Ερασιτεχνικής. Ένα πρωτάθλημα που όσο περνάει ο καιρός απαξιώνεται με το επίπεδο να πέφτει συνεχώς. Μετά από ένα χρόνο απουσίας η ΑΕΚ ετοιμάζεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enwsi.gr να επιστρέψει δυνατά και στο ανδρικό βόλεϊ και μάλιστα δηλώνοντας συμμετοχή στην Α2 ή στην Preleague Ανδρών εφόσον λειτουργήσει από τη νέα σεζόν η συγκεκριμένη κατηγορία. Οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται καθημερινά σε επαφές έχοντας ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους. Πρόθεση είναι σίγουρα η ομάδα να επαναλειτουργήσει από τη νέα χρονιά, βαδίζοντας με σταθερά βήματα και χωρίς φυσικά να παρεκκλίνει από την φιλοσοφία της. Και τη φετινή σεζόν άλλωστε το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν ήταν οικονομικό αλλά θεώρησε πως ήταν πλέον ανώφελο να επενδύσει σε μια ομάδα και ένα πρωτάθλημα που δεν έχει μέλλον και τα χρήματα αυτά να πηγαίνουν πάντα σε ένα …πηγάδι χωρίς πάτο.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημα ανακοινώσιμο ωστόσο από τον Μάιο θα γίνουν και οι πρώτες συναντήσεις με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για να ξεκαθαρίσει οριστικά το …τοπίο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα και αν η ομάδα αγωνιστεί στην Α2 δεν θα είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία αν δεν γίνουν οι αλλαγές που έχει προτείνει για το καλό και την αναδιοργάνωση του ελληνικού βόλεϊ, άποψη που φαίνεται πως σταδιακά συμμερίζονται και άλλοι.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει ήδη προσπάθειες για να βρεθεί γήπεδο και να έχει η ομάδα ένα δικό της χώρο για προπονήσεις και αγώνες που να εξυπηρετεί και τον κόσμο.

Δείτε επίσης

Αρχόντης: «Η ΑΕΚ θα δηλώσει συμμετοχή στο ανδρικό βόλεϊ»

Ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ της ΑΕΚ, Λευτέρης Αρχόντης επιβεβαίωσε στην «Ώρα» πως το ανδρικό βόλεϊ θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην Α2 ή την Preleague