Δοκιμάζει Δανιά, Σφενδυλάκη και Αλεξίου η ΑΕΚ

Τελευταία αρκετοί παίκτες έχουν δοκιμαστεί στην ΑΕΚ προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν με την ομάδα και να τη βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της παραμονής στην Α1 Ανδρών.

sfendylakis-σφενδυλακηςΤελευταία αρκετοί παίκτες έχουν δοκιμαστεί στην ΑΕΚ προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν με την ομάδα και να τη βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της παραμονής στην Α1 Ανδρών. Δεδομένου μάλιστα η ως τώρα αδυναμία αντικατάστασης των ξένων εξαιτίας της απόφασης της CEV όλη η προσοχή στρέφεται πλέον στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα σήμερα με την ΑΕΚ έκαναν προπόνηση ο Παναγιώτης Δανιάς, πασαδόρος του Οδυσσέα από την Α2, ενώ και δύο παίκτες της Α1 που είναι πλέον ελεύθεροι καθώς αποχώρησαν από τις ομάδες τους, ο Γιώργος Σφενδυλάκης που έφυγε από τη ΜΕΝΤ και ένας παλιός γνώριμος της ΑΕΚ ο Γιάννης Αλεξίου που έχει αποχωρήσει από τη Λαμία εδώ και δύο εβδομάδες.

Ο περσινός παίκτης της ΑΕΚ βλέπει θετικά την επιστροφή του στο τμήμα. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σφενδυλάκης είναι κεντρικός και ο Αλεξίου ακραίος. Ευχάριστη προσθήκη σήμερα, η επιστροφή στις προπονήσεις του λίμπερο της ΑΕΚ Κόνραντ Γκούζντα που δεν είχε πάει στην Ορεστιάδα (δεν είχε αποχωρήσει ωστόσο από την ομάδα όπως λανθασμένα έγραψε η ΕΣΑΠ).

Πηγή: greekvolley.com

Δείτε επίσης

Ανανέωσε με την ΑΕΚ η Βάσια Αντωνιάδη

Για ακόμα έναν χρόνια θα φορά τα κιτρινόμαυρα η Βάσια Αντωνιάδη. Η 17χρονη (28/02/2002) ακραία  υπέγραψε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *