Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βολές Αλ.Νικολαΐδη για Αυγενάκη: «Οι τροπολογίες έχουν ερυθρόλευκο χρώμα»

0

O Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με δηλώσεις του τόνισε πως οι τροπολογίες έχουν ερυθρόλευκο χρώμα και εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ερυθρόλευκο χρώμα υποστήριξε πως κρύβεται πίσω από τις τροπολογίες της κυβέρνησης, ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την τροπολογία Αυγενάκη: «Συνήθως όταν διαβάζεις κάτι σοβαρό, δεν το πιστεύεις την πρώτη φορά. Το ξαναδιαβάζεις για να δεις εάν κατάλαβες κάτι λάθος. Εδώ δεν είναι λάθος, είναι αυτό που καταλάβαμε.

Μιλάμε για μια τροπολογία που δίνει το δικαίωμα στους κατάδικους που είναι πρόεδροι των σωματείων να διοικούν για άλλα 10 χρόνια. Θα περιμένουμε τον Άρειο Πάγο να συνεδριάσει. Δεν θα ήθελα να το φωτογραφήσω. Δεν θα σταθώ στο παράδειγμα που αναφέρατε (σ.σ. Μαρινάκης) αλλά σε όλον τον αθλητισμό.

Δεν είναι τυχαίο που οι τροπολογίες έχουν πίσω τους ένα χρώμα. Έχουν ερυθρόλευκο χρώμα πίσω όλες αυτές οι τροπολογίες. Και να μην ήταν για αυτούς, τους φωτογραφίζει. Είναι διαφορετικές οι αφορμές που έγιναν οι τροπολογίες. Είναι πολλά εκείνα που τρέχουν στον ελληνικό αθλητισμό.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα ήθελε ο πρόεδρος του σωματείου να είναι κατάδικος. Να μην το πάρουμε οπαδικά. Είναι ντροπή για τον αθλητισμό».

Για την κόντρα στην άρσης βαρών: «Εμένα με νοιάζει τα παιδιά που κατεβαίνουν σε αγώνες να τα προσέχουν, να μην τα πετάνε σε μια γωνία όταν τραυματίζονται και να προωθούν τον αθλητισμό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην άρση βαρών αλλά θα ήθελα οι άνθρωποι που θα πάρουν μέρος στις εκλογές να έχουν τα μυαλά στο κεφάλι και το άθλημα πάνω από όλα».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα