Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Σκάνδαλο χωρίς τέλος: Βγήκε και άλλο VIDEO του Βράνιες με την Γελένα!

Δεν λέει να σταματήσει η ιστορία του Βόσνιου στόπερ και της Σέρβας τραγουδίστριας

0

Το ερωτικό σκάνδαλο του Βόσνιου στόπερ Ογκνιέςν Βράνιες με την Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα και σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς καλά κρατεί.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Βράνιες είναι αρκετά θυμωμένος που έχασε τη θέση του στην Άντερλεχτ, αλλά και επειδή η Γελένα Καρλέουσα δεν παραδέχεται πως είχαν (παράνομο) δεσμό.

«Ο Όγκνιεν είναι θυμωμένος όχι μόνο επειδή η Γελένα του ανακοίνωσε την αγωγή, αλλά και επειδή έχασε και τη δουλειά του στην Άντερλεχτ. Εχει χάσει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά, η Γελένα γνωρίζει καλά τι έχει ο Βράνιες στην κατοχή του και, αν προκληθεί, μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτός είναι ο λόγος που φοβάται η Γελένα τι μπορεί να κάνει ο Βράνιες», αναφέρει μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση και συνεχίζει:

«Ο Βράνιες θα επιστρέψει απότομα εάν η Γελένα συνεχίσει να αρνείται ότι υπήρχε ρομαντισμός μεταξύ τους και ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν σταλεί ή κλαπεί από το τηλέφωνό της. Ο Βράνιες δεν έχει τίποτα να χάσει και θα δώσει στο κοινό υλικό για να υποστεί παράπλευρες ζημίες η σχέση μεταξύ Ντούσκο και Γελένα».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα