Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Βελόπουλος: «Επειδή είναι ο Μαρινάκης, δεν μιλάτε!»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Βελόπουλος και άσκησε αυστηρή κριτική Λευτέρη Αυγενάκη για το αθλητικό νομοσχέδιο.

1

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» άσκησε έντονη κριτική στον Λευτέρη Αυγενάκη κατά του αθλητικού νομοσχέδιου. Ενώ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, την Παρασκευή 15/11, αναφέρθηκε και στην σχέση του Αυγενάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσα είπε για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού: «διαθέτει και τα δικά του μέσα και σας  στηρίζει ο κύριος Μαρινάκης και καλά κάνει, γιατί παίζει ένα δικό του παιχνίδι, επιχειρηματίας είναι, εγώ δεν λέω ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει και σας ελέγχει από κάπου».

Ενώ έκανε αναφορά και στα «στημένα» παιχνίδια, στην Ιταλία η Γιουβέντους υποβιβάστηκε, στην Ελλάδα… «και δω μιλάμε για στημένα παιχνίδια κι επειδή είναι ο άνθρωπος που τον συμπαθειίτε, ο Μαρινάκης, δεν μιλάτε, δεν λαλάτε. Όχι ότι οι άλλοι πρόεδροι είναι καλοί και ο άλλος έχει τα κουμπούρια, κυκλοφοράει μέσα στα γήπεδα».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα