Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Τζογάρει» με τον τελικό η ΕΠΟ

Ολο το παρασκήνιο για τη νέα ημερομηνία και οι πρώτες «κιτρινόμαυρες» σκέψεις από τον Insider

0

Εκεί στο Γουδί φαίνεται πως ζουν σε έναν δικό τους πλανήτη. Λειτουργώντας με σκοτεινά κίνητρα, όρισαν τον τελικό σήμερα για την ερχόμενη Τρίτη. Ξέροντας πως κινούνται στα όρια της νομιμότητας, τόσο αναφορικά με το δεκαήμερο που έχει θέσει η υπουργική απόφαση, όσο και με το ζήτημα των κανόνων διεξαγωγής του. Η ΕΠΟ τζογάρει με τον τελικό και τον ορίζει σε μέρα που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται. Για να παίξουν οι ομάδες Τρίτη, η ΑΕΚ θα πρέπει να παίξει με τον Πανιώνιο Σάββατο. Η Nova δεν θέλει αλλαγές στο πρόγραμμα, ενώ την Τρίτη δεν θέλει ως μέρα ούτε ο ΟΤΕ.

Ο τελικός μπορεί να γίνει στις 18 ή 22 Μαϊου. Νωρίτερα δεν γίνεται, γιατί δεν θέλει η Nova, αργότερα δεν θέλει ο Ολυμπιακός. Η λύση φαίνεται πως μπορεί να δοθεί στην αυριανή άτυπη συνάντηση που συγκάλεσε ο Μποροβήλος στη Λίγκα, με τις τέσσερις ομάδες των πλέι οφ και τον Ολυμπιακό. Ποιος απέχει; Η ΕΠΟ, που αδειάζει όλες τις ομάδες, αδιαφορεί για την κατάσταση και απλά κάνει επίδειξη δύναμης στον Κοντονή. Ετσι κι αλλιώς, είναι φανερό πως η μάχη ξεφεύγει από επίπεδο ποδοσφαίρου και πάει σε επίπεδο ΕΠΟ – Κοντονή. Ισως απλά για να έχει πάτημα να πει στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, πως ο Υπουργός αρνήθηκε δύο φορές να ορίσει τον τελικό.

Βέβαια, υπέρτατη αρχή είναι η πολιτεία και ο Υπουργός, που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις και έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους, πως θέλει να γίνει ο τελικός, αλλά υπό συνθήκες κανονικότητας και όχι βέβαια όποτε και με όποιον τρόπο θέλει η ΕΠΟ. Αλλωστε, από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ είναι παρούσα και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες (επαφές με τις ομάδες, τη Λίγκα, τη Nova) και η μόνη που είναι…εξαφανισμένη, είναι η ΕΠΟ.

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα