Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το τελευταίο «αντίο» στον Θάνο Μικρούτσικο (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο στο Α’ Νεκροταφείο

0

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο, στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περνάει στην αιωνιότητα με το έργο του. Αυτή την ώρα γίνεται η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, παρόντες συγγενείς και φίλοι, αλλά και όλοι όσοι ακούνε την μουσική του.

Τους επικηδείους, στην πολιτική του κηδεία που γίνεται αυτή την ώρα στην αίθουσα πολιτικών τελετών του Α’ Νεκροταφείου της Αθήνας θα εκφωνήσουν  ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Αύριο η σορός του θα  αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Νωρίτερα, περίπου από τις 10.30 το πρωί η σορός είχε φτάσει στο Α’ Νεκροταφείο, όπου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Πίσω από τη σορό του αγαπημένου τους έφτασαν πρώτοι η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο.

Μεταξύ των πρώτων στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκαν ο ανιψιός του Στέργιος Μικρούτσικος, γιος του Ανδρέα, ο Γιώργος Κιμούλης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που άφησε λουλούδια, το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην αίθουσα των πολιτιών τελετών του Α’ Νεκροταφείου, συντετριμμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το παρών δίνουν καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει την πορεία τους με τον Θάνο Μικρούτσικο, όπως ο Κώστας Θωμαΐδης.  Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν, επίσης, ο Γιάννης Μπέζος,  ο Ηλίας Νικολακόπουλος, η Λόλα Νταϊφά, ο Αχιλλέας Χαρίτος κ.α

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα