Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το πιστεύατε και δικαιωθήκατε!

Δεν ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα. Μπορεί επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ να πέτυχε έναν…άθλο, καταφέρνοντας να βγάλει από το κάδρο τα απίστευτα που συνέβησαν στην Τούμπα και να συζητιόνται θέματα ήσσονος σημασίας

0

Δεν ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα. Μπορεί επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ να πέτυχε έναν…άθλο, καταφέρνοντας να βγάλει από το κάδρο τα απίστευτα που συνέβησαν στην Τούμπα και να συζητιόνται θέματα ήσσονος σημασίας, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτε στην έφεση του. Εσείς, παρά την πλύση εγκεφάλων που επιχειρήθηκε, δείξατε πίστη στην κοινή λογική και στην ενημέρωση που σας παρείχε το enwsi.gr.

Στη δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης» για την ποινή του ΠΑΟΚ έπειτα από την έφεση, υπερψηφίσατε με ποσοστό 42% πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι που έπεσαν στα μαλακά. Όπως και συνέβη δηλαδή. Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και το 15% που πίστευε, πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, καθώς ήταν ξεκάθαρος ο λόγος της διακοπής.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που έδειχναν ανήσυχοι. Εφτασαν στο 21% όσοι ζητούσαν να κρατούν όλοι μικρό καλάθι, καθώς πολλά είχαν δει. Επίσης, 14% έφτασαν εκείνοι που πίστευαν, ότι αν άλλαζε κάτι θα ήταν επιβράβευση των κανόνων της ζούγκλας, ενώ 9% έδειχνε ανήσυχο για την πιθανότητα αθώωσης του ΠΑΟΚ, μέσω της εμφάνισης μιας εικονικής πραγματικότητας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα