Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το πιο όμορφο γήπεδο, στην πιο όμορφη πόλη

Ο Τάσος Καπετανάκος blogάρει για την ΑΕΚ που χαμογελά και την Νέα Φιλαδέλφεια που αλλάζει

15

Χωρίς προκλήσεις, χωρίς φανφάρες, χωρίς απειλές, χωρίς τραμπουκισμούς, αλλά με μπόλικη δουλειά και πλάνο, η Νέα Φιλαδέλφεια αποφάσισε να αλλάξει. Να επιστρέψει στην κανονικότητα μιας πολύ ωραίας περιοχής που δεν έχει εκμεταλλευτεί όλα τα ατού της και τα προσόντα της. Και μαζί να υποδεχθεί ξανά το καμάρι της, το σημείο αναφοράς της, την ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια σαφώς και δεν είναι δουλειά που έκανε η ΑΕΚ, αλλά επηρεάζει άμεσα (και) την ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο έργο της ιστορία της. Και το τελευταίο εμπόδιο χωρίς επιχειρήματα, λόγους και αφορμές πέφτει. Το τελευταίο οχυρό προς την κανονικότητα έπεσε πια και κοιτάμε μόνο μπροστά. Ας αφήσουμε την μιζέρια και τον Αρη στο παρελθόν.

Και από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι όλα… κανονικά. Οχι «όλο το άλσος γήπεδο». Θα δημιουργηθεί ένα πανέμορφο άλσος, το πιο ωραίο στην Αττική. Μέσα σε μια πόλη που θα γίνει λειτουργική, ελκυστική και σημείο αναφοράς. Και μέσα σε αυτή την περιοχή τα επόμενα χρόνια θα είναι έτοιμο 100% και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Το στολίδι της περιοχής, το πιο όμορφο γήπεδο στην χώρα με δύο μεγάλα Μουσεία για τον σύλλογο και την περήφανη προσφυγιά. Θα είναι μια περιοχή που θα αναβαθμιστεί πολύ και θα αφήσει για πάντα πίσω της την μιζέρια, τις μικροπολιτικές και τις σκιές. Για αυτό και χθες βράδυ χαμογελούσαν όλοι στην περιοχή. Είτε είναι ΑΕΚ, είτε όχι.

Αυτά που πρέπει να γίνουν για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Γιατί η Νέα Φιλαδέλφεια σύντομα θα πρέπει να γίνει… φιλέτο. Αυτή είναι η δουλειά του Βούρου και των συνεργατών του. Όχι της ΑΕΚ. Της Δημοτικής Αρχής. Δουλειά της ΑΕΚ είναι να φτιάξει το έργο της και να είναι εκεί για να βοηθήσει και να στηρίξει όλα τα σύνοδα έργα που θα βοηθήσουν και την περιοχή και το γήπεδο. Και να κάνει όσα υποσχέθηκε με μπόλικο πράσινο και αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων χώρων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτά δεσμεύτηκε να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αυτά πρέπει να κάνει. Τα άλλα είναι δουλειά του Δήμου.

Η Φιλαδέλφεια περιμένει ξανά την ΑΕΚ. Το καμάρι της να γυρίσει πίσω. Είναι μια πολύ ωραία περιοχή. Και θα γίνει η πιο όμορφη στην Αττική σύντομα. Με το πιο όμορφο γήπεδο. Για αυτά έκανε ότι μπορεί ο Βασιλόπουλος και η παρέα του ώστε να καθυστερήσουν. Απλά να καθυστερήσουν. Μόνο αυτό μπορούσε να κάνει και η ΑΕΚ έχασε πολύτιμο χρόνο και ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να το χαρούν. Η ιστορία τον τελείωσε. Η Φιλαδέλφεια μας (ξανά)περιμένει…

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα