Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το κοινό του Πογιέτ και του Δέλλα

0

Από τότε που ο Γκας Πογιέτ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Από το σύστημα που παίζει η ομάδα, μέχρι το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά ακόμα και το ωράριο. Υπάρχει ωστόσο ένα σημείο δουλειάς, που ο Πογιέτ έχει κρατήσει κοινό με τον προκάτοχό του, Τραϊανό Δέλλα. Και αυτό είναι το βάρος στις στημένες φάσεις, στην τελευταία προπόνηση πριν από τα παιχνίδι. Ήταν κάτι που το έκανε συστηματικά ο Δέλλας, είναι κάτι που έχει πλέον καθιερώσει και ο Πογιέτ. Όσο για τον λόγο αυτού του κοινού… τόπου ανάμεσα στον πρώην και τον νυν προπονητή της ΑΕΚ, αυτός είναι προφανής.

Από την μια μεριά, η ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων του αντιπάλου. Αδυναμίες που κουβαλά μέχρι τώρα. Ενώ από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικούς “εκτελεστές” που ο Πογιέτ (όπως και ο προκάτοχος του) θέλει να τους αξιοποιήσει προκειμένου να εκμεταλλευτεί επιθετικά τα στημένα. Ειδικά σ’ ένα ματς όπως είναι με τον Λεβαδειακό, που ο αντίπαλος θα παίξει με κλειστή άμυνα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα