Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Την Παρασκευή η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League

Την Παρασκευή θα γίνει η συνεδρίαση της Λίγκας, όπου θα συζητηθούν μεταξύ άλλων η επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος

1

Το Δ.Σ Super League θα συνεδριάσει την προσεχή Παρασκευή (11/5), προκειμένου να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, με δεδομένο ότι δεν εκκρεμούν πλέον δικαστικές αποφάσεις.

Παράλληλα, θα αποφασιστεί και η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει συζήτηση και για τις κλήσεις των ΠΑΕ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει εναντίον της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση του συνεταιρισμού αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 11/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος (άρθρο 20 παρ.3 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων).

2. Ορισμός χρόνου έναρξης νέου Πρωταθλήματος 2018 – 2019.

3. Έγκριση τροποποιήσεων των Κανονισμών της Ε.Π.Ο. προς υποβολή στην Ε.Π.Ο.

4. Ενημέρωση από Οικονομική Υπηρεσία επί θεμάτων αρμοδιότητάς της.

5. Συζήτηση επί των κλήσεων ΠΑΕ – Μελών από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο.

6. Ορισμός Υπευθύνου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων – Εξουσιοδότηση Προέδρου για συμμόρφωση του Συνεταιρισμού με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 περί προσωπικών δεδομένων.

7. Διάφορα».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα