Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Τι κρύβουν τα κλειστά χαρτιά

0

Ο Τραϊανός Δέλλας ούτε στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά ούτε και σ’ αυτή της Τρίτης, φανέρωσε τις σκέψεις του ως προς το αγωνιστικό πλάνο του ντέρμπι. Έκπληξη καμιά. Τις πιο πολλές φορές, ο τεχνικός της ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς ξεκινά τις δοκιμές από την προπόνηση της Τετάρτης. Υπάρχουν και φορές που το πρώτο δίτερμα ή πρώτη ενδεικτική άσκηση τακτικής, έγινε Πέμπτη. Επομένως προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε καν ένδειξη πως ο Δέλλας σκοπεύει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του εως και την σέντρα του ντέρμπι. Χωρίς κάποια δοκιμή επί χόρτου. Δεν το συνηθίζει άλλωστε.

Πιθανότατα ο Δέλλας θα ήθελε να κρατήσει άσους στο μανίκι, προκειμένου να αιφνιδιάσει τον Σίλβα. Ενδεχομένως κάποια απ’ αυτά που θα δοκιμάσει στις προπονήσεις, να μην τα εφαρμόσει ποτέ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Πάντως σίγουρα, κάτω από τα χαρτιά του που μέχρι και χθες κρατούσε κλειστά, ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει κάνει αγωνιστικό πλάνο. Ίσως και περισσότερα του ενός. Άλλωστε πλην του σχηματισμού 4-2-3-1 που έτσι κι αλλιώς αποτελεί την βάση της φετινής ΑΕΚ, ο Δέλλας έχει στην άκρη του μυαλού του και εναλλακτικές λύσεις. Η σημερινή προπόνηση ίσως φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του “Τράι”. Ειδικά από την στιγμή που απομένουν μόλις τρεις μέρες και που ο Δέλλας δεν έχει κάτι άλλο να περιμένει σε… επιστροφές, πλην του Βάργκας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα