Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Θρίαμβος Βούρβαχη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

0

Συζητήθηκε σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή που κατέθεσαν πέντε σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣ Χανίων ζητώντας την ακύρωση των προγραμματισμένων για την Παρασκευή εκλογών στην Ένωση, αλλά έχασαν. Κανονικά αύριο (12/8) οι εκλογές.

Βούρβαχης – Βαρουξάκης 1-0 λοιπόν. Η αντιπολίτευση στην ΕΠΣ Χανίων είχε καταθέσει προσφυγή, ώστε να μην γίνουν οι εκλογές που είχε προκηρύξει για τις 12 Αυγούστου ο νυν πρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης.

Η προσφυγή της αντιπολίτευσης που ήθελε να μπλοκάρει τις εκλογές απορρίφθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ο Βούρβαχης θριάμβευσε.

Επισημαίνουμε πως την προσφυγή κατέθεσαν πέντε σωματεία (μαζί τους και ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς – o οποίος πάντως εμφανίζεται να δρα ανεξάρτητα από την ΠΑΕ των Χανίων – που ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣ Χανίων (τα δύο υποστηρίζουν ότι αποκλείονται από τις αρχαιρεσίες) και το μέλος του ΔΣ και πατέρας του διαιτητή της Φούτμπολ Λιγκ, Ι. Γιαννουλάκης.

Η πλευρά του υποψήφιου προέδρου Βούρβαχη θεωρεί ότι η κίνησης τους ισοδυναμεί με ομολογία ήττας των αντιπάλων του!

Αύριο λοιπόν θα αναμετρηθούν και στις κάλπες.

πηγή sdna

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα