Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Θέλατε Ριζούπολη, προέκυψε ΟΑΚΑ

Τα αποτελέσματα της «Ενωσίτικης κάλπης» για την έδρα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν

1

Θα είναι η τελευταία σεζόν, κατά την οποία η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο «ενοίκιο», μακριά από το δικό της σπίτι. Η τελευταία σεζόν, μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η «Αγιά Σοφιά» για να υποδεχθεί τους πιστούς της Ενωσης. Η έδρα αυτής της τελευταίας σεζόν, απασχόλησε έντονα τον οργανισμό ΑΕΚ. Για εσάς πάντως, όπως φάνηκε μέσω της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η «Ενωσίτικη κάλπη», δεν υπήρχαν πολλά θέματα προς σκέψη.

Με το συντριπτικό 76%, αναδείξατε ως βασική σας επιλογή τη Ριζούπολη. Το ΟΑΚΑ αποτέλεσε λύση μόνο για το 24% όσων συμμετείχαν. Με δεδομένα τα ζητήματα που άνοιξε πάντως η πανδημία και τα ερωτηματικά για την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, ήταν αναπόφευκτο η ΑΕΚ να διατηρήσει την επιλογή του ΟΑΚΑ, καθώς η μεγάλη χωρητικότητα του μπορεί να προσφέρει επιπλέον λύσεις, εάν οδηγηθούμε σε περιορισμένο αριθμό κόσμου.

Δείτε πως ψηφίσατε για το θέμα

 

Ποιο γήπεδο θα επιθυμούσατε για έδρα της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα