Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Θάνος Μικρούτσικος: Τι ζήτησε η οικογένειά του

Ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή

0

Με μια λιτή επίσημη ανακοίνωση η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, στις 9 το βράδυ έστειλε στον τύπο την ανακοίνωση που δε θέλαμε να διαβάσουμε.

Ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή έχοντας δώσει μια γενναία και μεγάλη μάχη με τον καρκίνο που κράτησε δυο χρόνια. Μέχρι το τέλος δεν έπαψε να σκέφτεται τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους», έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος. «Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες», καταλήγει η ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη.

Η οικογένειά του, δε θα μπορούσε παρά τιμώντας τον, να σκεφτεί τους συνανθρώπους μας. Έτσι στη λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του, η γυναίκα του Μαρία Παπαγιάννη και τα παιδιά του, Σεσίλ, Κωνσταντίνα, Αλεξάνδρα και Στέργιος παρακαλούν αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου με θλίψη ανακοινώνει το θάνατό του.

Η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σωρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα