Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Τέλος στις φήμες συγχώνευσης με ΑΕΚ και από τον Παμβοχαϊκό

Η διοίκηση του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός πήρε και αυτή θέση για το δημοσίευμα που ήθελε την ΑΕΚ να αγοράζει το ΑΦΜ του συλλόγου

0

Mετά την κατηγορηματική διάψευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το δημοσίευμα που ανέφερε πως η Ένωση ετοιμάζεται να διαλύσει το ΤΑΠ και να αγοράσει το ΑΦΜ του Παμβοχαϊκού, λίγες ώρες μετά εξέδωσε και ο σύλλογος του Βραχατίου ανακοίνωση που διαψεύδει κι εκείνος από την πλευρά του το λιβελογράφημα του κ. Στέφανου Λεμονίδη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα fosonline.gr.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός ανέφερε τα εξής: 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη δημοσιευματος ότι το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός πουλάει το ΑΦΜ του στο ΤΑΠ ΑΕΚ. Η αναίδεια και το θράσος δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα, για αυτά όμως θα επιληφθούν οι αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές.

Ωστόσο, υποχρεούμαστε να δώσουμε κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις.Το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός γνωστοποίησε και μέσω των οργάνων του στα μέλη του και μέσω του εκπροσώπου του στην ΕΣΑΠ ότι αντιμετωπίζει σοβαρές δυσχέρειες στην εύρεση χρημάτων για την χρηματοδότηση του τμήματος.Ενημέρωσε επίσης ότι αναμένει μια μεγαλύτερη βοήθεια από τον Δήμο της πόλης μας, χωρίς ωστόσο και αυτή από μόνη της να είναι αρκετή.

Το αν συμφωνούμε ή όχι με την τοποθέτηση του ΤΑΠ ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι εξαγοραζόμαστε ως Σωματείο, ούτε φυσικά ότι πουλάμε ΑΦΜ ή περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός τα οποία με κόπο και προσωπικές θυσίες έχουμε φτιάξει όλοι μαζί.Είναι προφανές πάντως ότι αν είχαμε συμφωνήσει να πωλήσουμε το ΑΦΜ μας στην ΑΕΚ, δεν θα υπήρχε λόγος να μας γίνει η τελευταία πρόταση για αγορά παικτών μας.

Ούτε φυσικά θα είχαμε συμφωνήσει με τον προπονητή μας και κάποιους παίκτες, εν άγνοια του οποιουδήποτε επίδοξου αγοραστή μας. Το ΤΑΠ ΑΕΚ συμφώνησε με την παραμονή των Βραζιλιάνων ακραίων μας, του πασαδόρου μας και του προπονητή μας ή με την απόκτηση άλλων παικτών;

Η υπομονή μας έχει και τα όρια της.Πάντως να ενημερώσουμε τον αρθρογράφο ότι η τοποθέτηση Αλέξιου στην ΕΣΑΠ κρίθηκε σε γενικές γραμμές σωστή από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων ως προς την έλλειψη των προϋποθέσεων που πρέπει να υπάρχουν για να είναι επαγγελματικό το πρωτάθλημα και να επιτρέπουν και στις ομάδες να λειτουργούν επαγγελματικά.

Το αν σε κάποιους δεν άρεσε το ζήτημα της διάλυσης της ΕΣΑΠ είναι άλλο ζήτημα. Ας φροντίσει λοιπόν ο αρθρογράφος του κατάπτυστου δημοσιεύματος να αντιληφθεί τις εξελίξεις τα προβλήματα και τις προθέσεις των σωματείων και παραγόντων.

Να κοιτάξει ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΩΝ και να κάνει ρεπορτάζ για τη βελτίωση του αθλήματος και όχι να σπιλώνει ονόματα και σωματεία.

Το όνομα μας είναι καθαρό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το λερώνει. Καλό θα είναι να σταματήσουν να ασχολούνται με εμάς και να ασχοληθούν με το πώς θα γίνει υγιές και πραγματικά επαγγελματικό το ανδρικό βόλει σε όλους τους τομείς.

Για το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός

 

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα