Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Τελειώνει» ο Ζντοβτς

Το enwsi,gr έχει το ρεπορτάζ από τη συνάντηση του Αγγελόπουλου με τον Σλοβένο για το επικείμενο “διαζύγιο”

2

Θέμα χρόνου φαίνεται πως αποτελεί το φινάλε του Γιούρι Ζντοβτς από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει να τερματίσει τη συνεργασία με τον Σλοβένο τεχνικό. Όπως είχατε ενημερωθεί, ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μελετούσε προσεκτικά τις τελευταίες ώρες όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Ζντοβτς και κατά πόσον αυτό θα ωφελούσε ή θα έβλαπτε την ΑΕΚ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η απόφαση του Αγγελόπουλου είναι οριστική και ο Ζντοβτς θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα. Αυτό φαίνεται πως αποτελεί και μοναδικό αντικείμενο της συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ζήτημα είναι να βρεθεί η φόρμουλα για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο μερών με συναινετικό τρόπο και να κλείσει εδώ ο κύκλος του Ζντοβτς στην ομάδα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα