Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Τελικό της UEFA στο Ηράκλειο θέλει η ΕΠΟ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει θέσει ως στόχο την ανάληψη μιας διοργάνωσης

0

Το θέμα της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση του τελικού αγώνα του Europa Conference League το 2022 ή 2023 θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στις τακτικές επαφές του με τους αξιωματούχους της UEFA έχει θέσει θέμα για τη διεξαγωγή ενός τελικού στη χώρα μας. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει ζητήσει έναν τελικό ή μία τελική φάση να διεξαχθεί στην εκλογική περιφέρειά του, το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Παγκρήτιο Στάδιο βέβαια δεν μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Champions League ή Europa League, καθώς δεν πληροί τις προδιαγραφές. Γι’ αυτό σήμερα η ΕΠΟ, σύμφωνα με τη “Live Sport”, θα συζητήσει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη διοργάνωση ενός τελικού αγώνα του Europa Conference League, ο οποίος μπορεί να γίνει στο Ηράκλειο.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα