Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Τελειώνει ο Κλάους από τη Μακάμπι Χάιφα!

Το πρόσφατο περιστατικό που είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος οδήγησε υπό την επήρεια αλκοόλ, μπορεί να στοιχίσει του στοιχίσει τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του με τους Ισραηλινούς

0

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Στέφανου Αθανασιάδη στη Μακάμπ Χάιφα, αφού οι Ισραλινοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν αποφασίσει να «σπάσουν» το συμβόλαιο των 570.000 ευρώ το χρόνο, του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της Μακάμπι βασίζεται στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Κλάους, ο οποίος ζήτησε βέβαια συγγνώμη για το περιστατικό και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.000 ευρώ.

Στο διετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Μακάμπι Χάιφα υπάρχουν όροι που αφορούν στις περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων – ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με  το αλκοόλ και τη σύλληψη από την αστυνομία.

Αυτό το γεγονός θέλει να επωφεληθεί η διοίκηση και να καταγγείλει το συμβόλαιο με τον Κλάους.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα