Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ταυλαρίδης: «Ήδη κάποιοι από τους παίκτες δείχνουν τις δυνατότητές τους και έχουν φτάσει μέσω της ΑΕΚ στις Εθνικές»

Όσα είπε ο επικεφαλής του τμήματος scouting των ακαδημιών της ΑΕΚ

0

Ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας Στάθης Ταυλαρίδης, μίλησε για τις φετινές μεταγραφές στις ακαδημίες της ΑΕΚ και τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι της τμημάτων υποδομής είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε όλους αυτούς τους μήνες. Το τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας της ΑΕΚ παρακολούθησε εκατοντάδες παιδιά σε όλη τη χώρα για να βρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εξελίξιμοι και ανταποκρίνονται στα στάνταρ μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΚ. Μαζί με τους κ. Γαβρίλη, Κωστή και Μαλαδένη, θεωρώ ότι βοηθήσαμε στο να υπάρξει μία σημαντική ποιοτική αναβάθμιση στο έμψυχο δυναμικό της Ακαδημίας και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει η κατάλληλη αξιοποίηση αυτών των παιδιών από το τεχνικό επιτελείο των ομάδων. Ήδη κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές δείχνουν τις δυνατότητές τους και έχουν φτάσει μέσω της ΑΕΚ σε εθνικές ομάδες και είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε ακόμα περισσότερους στο άμεσο μέλλον».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα