Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Σύψας για κόσμο στα γήπεδα: «Υπάρχει δισταγμός»

Όσα είπε ο Νίκος Σύψας για το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα

0

Αρνητικός στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα εμφανίζεται ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας των Λοιμώξεων στο πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής -του υπουργείου Υγείας – Αντιμετώπισης Έκτακτων Περιστατικών Δημόσιας Υγείας, Νικόλαος Σύψας.

Ο Σύψας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Politica 89,8 για το θέμα της πιθανής επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, σημειώνοντα πως υπάρχει έντονος δισταγμός.

«Χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους μας. Το θέμα με τα γήπεδα είναι οτι οι φίλαθλοι, ναι μεν θα κάθονται αραιά, αλλά όταν μπει γκολ, από την χαρά τους ξεχνιούνται και αγκαλιάζονται και φιλιούνται. Δεν τηρούν τις αποστάσεις και αυτό είναι επικίνδυνο. Το θέμα είναι αν από μία απόφαση για να υπάρξει κόσμος θα έχουμε οφέλη και όχι κινδύνους. Γι’ αυτό υπάρχει ένας έντονος δισταγμός. Είδαμε τι έγινε και στα γήπεδα πριν από μήνες και τι μεγάλη διασπορά υπήρξε, ειδικά σε Ιταλία και Ισπανία. Φυσικά παρακολουθούμε τι αποφάσεις λαμβάνονται και από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές Λίγκες. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα σε προηγμένα πρωταθλήματα, όπως το Αγγλικό. Άλλωστε προέχει η Δημόσια Υγεία.  Γι΄αυτό ακολουθούμε την ασφαλή πλευρά».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα