Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Συνεχίζει να ονειρεύεται ο Σημαιοφορίδης: ««Είμαι αισιόδοξος για την έφεση»

Όνειρα, πολλά όνειρα

2

Στην τιμωρία του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο νομικός των «ασπρόμαυρων», Λάκης Σημαιοφορίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση: “Μας ξένισε η απόφαση. Όπως προκύπτει από το σκεπτικό, είναι απόφαση 50 σελίδων. Κατά τη προσωπική μου άποψη το σκεπτικό είχε πολλά τρωτά σημεία, δεν αιτιολογείται πλήρως από το πειθαρχικό όργανο, ούτε το θέμα τη υπαιτιότητας για την διακοπή του αγώνα, ούτε η ποινή στον κ. Σαββίδη. Αυτά είναι τα σημεία που εντοπίσαμε, είμαστε σε διαδικασία κατάθεσης της έφεσης. Θεωρώ ότι μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα. Πρόκειται για απόφαση που δεν δικαιολογείται από πραγματικά περιστατικά. Θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό και νομίζω ότι τα επιχειρήματα μας είναι δίκαια”.

Για την τιμωρία Σαββίδη: “Αυτό είναι ερμηνευτικό θέμα. Ο ΚΑΠ είναι αθλητικό νομοθέτημα με πολλά κενά. Σε πολλές περιπτώσεις είμαστε υποχρεωμένοι να ερμηνεύσουμε τις διατάξεις. Είναι καθαρά θέμα ερμηνείας. Δεν είναι του παρόντος, αλλά δυστυχώς οι υπάρχοντες κανόνες του πειθαρχικού δικαίου οδηγούν και τις αρμόδιες αρχές σε μια δυσχέρεια, σε ότι αφορά τις αποφάσεις τους”.

Για το τι αποδεικνύει το οπτικοακουστικό υλικό: “Το ζητήσαμε αρμοδίως από την εισαγγελία και το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας. Δυστυχώς, θα επιμείνουμε σε αυτό το αίτημα. Είναι ιδιαίτερο σημαντικό κομμάτι, γιατί η ΑΕΚ από την πλευρά της ισχυρίζεται αίσθημα ανασφάλειας και φόβου, ως αιτία που δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς ο αρμόδιος δικαστής δεν αξιολόγησε αυτό το υλικό όπως θα έπρεπε. Αρκέστηκε να πει ότι από τα υπόλοιπα στοιχεία έβγαλε τα συμπεράσματα του και ο ισχυρισμός μας κρίθηκε αβάσιμος. Αντίθετα, είναι πολύ σημαντικός”.

Για το αν είναι αισιόδοξος: “Από την αρχή το λέω, είμαι ρεαλιστής. Εφόσον κριθεί η υπόθεση στα πλαίσια μιας δίκαιης δίκης, χωρίς να υπάρχει επηρεασμός από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή, δεν υπήρχε ο κίνδυνος του GREXIT; Υπαχει τεράστια πίεση από την πολιτεία, από τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και από τις εφημερίδες που τα διογκώνουν όλα αυτά. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι η χειρότερη για τον ΠΑΟΚ”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα