Οι έσχατοι έσονται πρώτοι

Μπορεί να συμβεί και αυτό. Είναι πιθανό σε κάποια φάση του στοιχηματικού πρωταθλήματος, να αφυπνιστούν και εκείνοι που έχουν μείνει πίσω και να βγουν μπροστά

Μπορεί να συμβεί και αυτό. Είναι πιθανό σε κάποια φάση του στοιχηματικού πρωταθλήματος, να αφυπνιστούν και εκείνοι που έχουν μείνει πίσω και να βγουν μπροστά. Το θέμα είναι αν θα έχουν συνέχεια και τι θα μπορέσουν να κάνουν. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πάντως, ο Τσίλης και ο Καζαντζόγλου έστειλαν κόσμο στο ταμείο και βελτίωσαν λίγο την κατάσταση τους. Αντίθετα, Καπετανάκος και Βογιατζάκης είχαν ακόμα μια κακή μέρα (σε δύσκολη εκ προοιμίου Παρασκευή), αλλά παρασύρθηκε και ο Καπίρης και έτσι δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή.

Το Σάββατο είναι πάντα γεμάτο από δυνατά παιχνίδια, η Interwetten δίνει προσφορές που συναρπάζουν και οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (1,65)
Την εβδομάδα θα την κλείσω με ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ κουβάδιασε κόσμο την περασμένη εβδομάδα, ο Αστέρας παραπαίει, πιστεύω στον άσο με καλή απόδοση στην Interwetten.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΓΚΑΜΠΑ – ΚΑΣΙΜΑ 1 (2,50)
Πρεμιέρα και ντέρμπι στην Ιαπωνία, αλλά η απόδοση παραείναι καλή για να την αφήσω να περάσει έτσι. Είναι σα να παίζει ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και να είναι ο άσος στο 2,50. Επιπλέον από την Κασίμα λείπουν δύο βασικότατοι παίκτες (στόπερ Σέοκ, χαφ Σιμπασάκι) και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συνοχή της. Η Γκάμπα έχει ρυθμό με δύο επίσημα ματς ήδη, ενώ η Κασίμα έχει δώσει μόνο φιλικά. Κυριακή στις 07:00 ξεκινά το παιχνίδι.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ ημίχρονο (1.95)

Προβληματικός ο ΠΑΟΚ εντός έδρας κυρίως στα πρώτα 45λεπτα. Ο Αστέρας δεν είναι στα καλά του αλλά παραμένει σκληρό καρύδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΚΠΡ -ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ   Χ (3,10)

Ισορροπημένο ματς αναμένεται στο Λονδίνο, η ισοπαλία πληρώνει εξαιρετικά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1 (2,30)

Ο Παναιτωλικός βρίσκει τον τρόπο μέσα στο Αγρίνιο για να παίρνει τις νίκες. Η Ξάνθη παρουσιάζει προβληματικό πρόσωπο εκτός έδρας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΚΑΠΙΡΗΣ 90,15
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 87,50
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 77,04
4.ΤΣΙΛΗΣ 55,99
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 31,39
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

Δείτε επίσης

Στοίχημα: Εκανε πράξη το «ερχόμαστε»

Οι στοιχηματικές προτάσεις του enwsi.gr