Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Στο στόχαστρο της Βαρέζε, ο Χέρστον

Είμαστε στην πρώτη ομάδα του Αυγούστου και δεν έχει βρεθεί ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιο του Μαλίκ Χέρστον, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει ιταλικό ενδιαφέρον.

0

Είμαστε στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και δεν έχει βρεθεί ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιο του Μαλίκ Χέρστον, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει ιταλικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η Βαρέζε αναζητάει Αμερικανό σμολ φόργουορντ και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έχει στα πλάνα της και τον 29χρονο Αμερικανό της ΑΕΚ. Η τοπική εφημερίδα «La Prealmpina», κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Βαρέζε για τον Τζέιμς Ουάιτ, που έπαιξε πέρυσι στην Τσεντεβίτα και πλέον είναι ελεύθερος, ενώ τονίζει ότι μία από τις εναλλακτικές είναι και ο Χέρστον.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Αυτή την στιγμή, το όνομα του Τζέιμς Ουάιτ μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο όνειρο της Βαρέζε. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση του Μαλίκ Χέρστον. Η Βαρέζε αναμένεται να δώσει περίπου 300.000 ευρώ, ενώ ο Χέρστον παίρνει στην ΑΕΚ περισσότερα από 500.000 ευρώ, αριθμός απαγορευτικός για το κασέ της Βαρέζε. Ο 29χρονος Αμερικανός είναι σε διένεξη με την ΑΕΚ, οπότε ίσως να αποφασιστεί να ρίξουν και οι δύο πλευρές τις απαιτήσεις τους και αυτό να λειτουργήσει υπέρ της Βαρέζε».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα