Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Στις 18 Μαΐου ανοίγουν τα προπονητικά κέντρα για τις ομάδες της Super League

Όσα αναμένεται να ανακοινώσει ο Αυγενάκης το απόγευμα

0

Όλες οι ομάδες περιμένουν τις ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη για τον αθλητισμό το απόγευμα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να παρουσιάζει τα μέτρα της επανεκκίνησης στην επαγγελματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Αυγενάκης θα δώσει το «πράσινο» φως για προπονήσεις των ομάδων της Super League από τις 18 Μαΐου και αυτές θα διεξάγονται σε group χωρίς μπάλα και με την προβλεπόμενη απόσταση των δύο μέτρων.

Επίσης, στο σχέδιο προβλέπεται να υπάρχει θερμομέτρηση κατά την είσοδο και έξοδο όλων των αθλητών/τεχνικό τιμ, ενώ το προσωπικό θα φοράει απαραιτήτως μάσκες και γάντια και κάθε βράδυ, μετά το τέλος των προπονήσεων, θα γίνεται απολύμανση.

Παράλληλα,  θα γίνονται απολυμάνσεις στις μπάλες και στα όργανα, θα υπάρχει ατομικό νερό για τον καθένα, ενώ τα ρούχα της προπόνησης θα μπαίνουν σε ειδική σακούλα και μετά θα γίνεται απολύμανση στο σπίτι, όπως αναφέρει το gazzetta.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η αρμόδια υγειονομική επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα μας θα αποφασίζει για τις περαιτέρω κινήσεις.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα