Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Στην τελική ευθεία για να αρχίσει η υπογειοποίηση! (VIDEO)

Μια ανάσα πριν την έναρξη η υπογειοποίηση

1

Οι εργασίες «τρέχουν», η υπογειοποίηση ξεκινά άμεσα!

Την προηγούμενη εβδομάδα, το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει πως συνεργείο της Intrakat που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει πιάσει δουλειά και έχει ξεκινήσει τις μετρήσεις επί τη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Στόχος της Δικέφαλος ΑΕ και της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο είναι να ξεκινήσει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα το έργο της υπογειοποίησης και οι φίλοι της ΑΕΚ να μετράνε αντίστροφα για την είσοδο στην «Αγιά Σοφιά».

Σήμερα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι μετρήσεις από την Intrakat, ενώ γίνονται εργασίες στο οικόπεδο κοντά στον Περισσό εκεί που έχει προγραμματιστεί να γίνει εκκλησία, αλλά και υπόγεια πάρκινγκ που όταν αγωνίζεται η ΑΕΚ θα χρησιμοποιούνται για το γήπεδο.

Στο μεταξύ, «τρέχουν» και οι εργασίες γύρω από το στέγαστρο που πλέον σκεπάζει όλες τις πλευρές του γηπέδου, έστω και όχι ολοκληρωμένα. Οι τοποθετήσεις κομματιών συνεχίζεται με γοργούς ρυθμού, όπως και η τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης γύρο του. Τέλος, ευχάριστο νέο είναι το γεγονός πως ξεκίνησε η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων αλλά και στις σουίτες που υπολογίζεται να κατασκευαστούν.

Δείτε το βίντεο από τις σημερινές εργασίες:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα