Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Sputnik-V: Ιστορικές εξελίξεις με το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες

0

Ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα για το ρωσικό εμβόλιο, με την αμφισβήτηση της δύσης να είναι άμεση και απόλυτη. Κι όμως οι εξελίξεις φαίνεται ότι διαψεύδουν τους αμφισβητίες, καθώς το ρωσικό εμβόλιο δείχνει να κερδίζει το στοίχημα.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό Lancet μετά τις 2 φάσεις των κλινικών δοκιμών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα Ιουνίου -Ιουλίου και στις οποίες συμμετείχαν 76 εθελοντές, επιβεβαιώθηκε ότι το 100% των συμμετεχόντων ανέπτυξαν αντισώματα στον κορωνοϊό χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της τρίτης φάσης με τη συμμετοχή 40 χιλιάδων και πλέον εθελοντών, τα οποία αναμένονται μέσα στον Οκτώβρη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα