Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Σπανταφόρα: «Αν συνεχίσει να μειώνεται η καμπύλη, θα δώσω την ημερομηνία επανέναρξης της Serie A»

Στην πιθανότητα συνέχισης του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Βιντσέντσο Σπανταφόρα

0

Στην πιθανότητα συνέχισης του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Βιντσέντσο Σπανταφόρα.

Με τις φήμες να οργιάζουν τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία για την επανεκκίνηση της Serie A στις 13 Ιουνίου, ο υπουργός αθλητισμού δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία και αρκέστηκε να πει πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί εφόσον μειωθεί κι άλλο η καμπύλη.

«Πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι με ασφάλεια; Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες όπως προανέφερε και ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε. Εάν η καμπύλη των επαφών συνεχίσει να πέφτει, τότε θα είναι πιθανό να δώσω ακριβής ημερομηνία για την επανεκκίνηση της Serie A. Αλλά πρέπει να φτάσουμε εκεί σταδιακά, προχωρώντας με σύνεση και υπευθυνότητα, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα», ανέφερε αρχικά.

«Εάν υπάρξει θετικό κρούσμα ανάμεσα στους παίκτες; Θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους και των στενών τους ανθρώπων, όπως και των πολλών εργαζόμενων της ομάδας. Μια πιθανή διακοπή λόγω ενός θετικού κρούσματος θα μπορούσε να έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην συνέχιση των αγώνων και για αυτό τον λόγο εξετάζουμε όλες τις πιθανές λύσεις που θα επικυρωθούν, όμως, από τους γιατρούς. Ο στόχος δεν είναι απλά η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά και η ολοκλήρωσή του», κατέληξε ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα