Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Σκέψεις για νέο… Κοχαντάρεβιτς

Στις 16 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί στο ΟΑΚΑ.

0

Στις 16 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί στο ΟΑΚΑ.

Λίγες μέρες αργότερα (19/08), η αποστολή της «Βασίλισσας» θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μία σκέψη που υπάρχει στο μυαλό του Γιούρι Ζντοβτς, είναι το να υπάρξει μία προσθήκη παίκτη, στην ίδια λογική που είχε γίνει και πέρυσι, με τον Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς.

Να έρθει δηλαδή ένας παίκτης βοηθητικός, για να γίνει σωστή δουλειά στην προετοιμασία. Μόνο που φέτος η ρακέτα είναι πλήρης, οπότε δεν χρειάζεται προσθήκη ψηλού. Οπότε, ο Σλοβένος κόουτς εξετάζει την προοπτική του να έρθει ένας βοηθητικός παίκτης για την περιφέρεια, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στη Σλοβενία. Βέβαια, προς το παρόν, ο Ζντοβτς δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που θα κάνει σύντομα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα