Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς oι πρώτες εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Το enwsi.gr σας παρουσιάζει νές φωτογραφίες και βίντεο από τον καθαρισμό του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

1

erga filadelfeia newΑπό την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζεται κανονικά ο καθαρισμός του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέδέλφεια. Σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, συνεργείο του δήμου, με τη συνδρομή και της πυροσβεστικής (για ασφάλεια ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πυρκαγιάς) βρέθηκε στο μέρος που θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο του Δικεφάλου και απομάκρυνε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες που υπήρχαν περιμετρικά.

Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο του enwsi.gr, κόβωνται όλα τα σίδερα, ώστε να αδειάσει ο χώρος και να γίνει ακόμα πιο εύκολη η πρόσβαση στα μηχανήματα που θα καθαρίσουν το οικόπεδο. Το πιο σημαντικό είναι ότι δε χάνεται ούτε μέρα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν τις εξελίξεις και στο πολύ σημαντικό ζήτημα της οικοδομικής άδειας.

[youtube id=”ObaS5r9egns” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”xP6bmnodXhs” width=”600″ height=”350″]

erga filadelfeia new erga filadelfeia 2

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα